Spill Gratis

3D Spionere

Spillet av action

3d spionere

3D Spionere Vurdering: 9/10

3d spionere spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis på linje spill, få deg til å spille en spion som har å komme fra den ene enden til en annen uten å bli oppdaget. Bruk Z-tasten for å forlate bomber og trykk X å detonere når du er klar. Flytte til forhøyet flis for å gå til neste nivå. Du kan trykke opp mot en vegg og flytte sidelengs for å flytte med mer stealth. Du kan også presse kasser med bare stepping i stedet sin.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6910 ganger. Vurdering 3329 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 9.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Vurdering basert på 22 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6910 ganger
3D Spionere

Bruk piltastene til å flytte rundt. Mellomromstasten vil tillate deg å ta handlinger. Ikke hoppe over opplæringen og instruksjoner. Dette trinnet er veldig viktig hvis du ønsker å få din kule skarpe og sleip trekk.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Spionere for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt 3D Spionere. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Spionere og det er relatert til Action. Vårt nye spill 3D Spionere er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Spionere at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Spionere
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332246
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97786
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31347
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...