Spill Gratis

Bunny Bonbon

Spillet av action

Bunny bonbon

Bunny Bonbon Vurdering: 6/10

Bunny bonbon spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Gjør deg klar til å Bomp i denne enestående bytter spillet med en stomping beat. Match rader med Bomps av samme farge for å fjerne dem bort i dette vanedannende puslespill spillet. Beware av tikkende bomber og bruke Star-bomber for å skape Amazing spesielle kombinasjoner som lyser opp skjermen. Målet med musepekeren og klikk for å hoppe. Samle så mange Jelly Babyer som mulig før tiden er ute. Du får flere poeng hvis du samler mange Jelly Babyer i ett hopp. Ulike typer candy flater påvirke hoppe lengde. Samle nok Jelly Babyer til opplyst tasten. Ta for å åpne opp en gang til neste nivå.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 26129 ganger. Vurdering 738 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 1934 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 26129 ganger
Bunny Bonbon

sukkerstang, hoppe,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bunny Bonbon for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Bunny Bonbon. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bunny Bonbon og det er relatert til Action. Vårt nye spill Bunny Bonbon er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bunny Bonbon at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bunny Bonbon
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332246
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97786
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31347
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...