Spill Gratis

Krig av Dragene

Spillet av action

Krig av dragene

Krig av Dragene Vurdering: 5/10

Krig av dragene spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 97786 ganger. Vurdering 118 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 9706 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 97786 ganger
Krig av Dragene

Dragen Krig der du har til å delta. Du må fly gjennom himmelen for å ødelegge så mange drager som mulig. Du må skyte dyrene. Unngå ildkuler som kommer til å kaste deg å skyte. Et actionspill der du må smette unna angrep fra fiender og ødelegge så mange motstandere som mulig. Styr dyr i himmelen og pek og skyt dine våpen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Krig av Dragene for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Krig av Dragene. Og husk at dette er et gratis spill som heter Krig av Dragene og det er relatert til Action. Vårt nye spill Krig av Dragene er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Krig av Dragene at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Krig av Dragene
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332246
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31347
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...

Bunny Bonbon SPILLER ►

Bunny bonbon

6
6 av 10 - 1934 stemmer
Spilte
26129
ganger

Gjør deg klar til å Bomp i denne enestående bytter spillet med en stomping beat. Match rader med Bomps av samme farge for å fjerne dem bort i dette vanedannende puslespill spillet. Beware av tikkende bomber og bruke Star-bomber for å skape Amazing spesielle kombinasjoner som lyser opp skjermen. Målet med musepekeren og klikk for å hoppe. Samle så mange Jelly Babyer som mulig før tiden er ute. Du får flere poeng hvis du samler mange Jelly Babyer i ett hopp. Ulike typer candy flater ...