Spill Gratis

Tard Tilbakesendingstestar

Spillet av action

Tard tilbakesendingstestar

Tard Tilbakesendingstestar Vurdering: 6/10

Tard tilbakesendingstestar spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Tard den emote er hoppende som en ball. Beveg musen opp og ned for å endre gravitasjon. Flytt musen til venstre eller høyre for å gjøre Tard følge musepekeren. Klikk når Tard synker og er under svart linje, for å gjøre ham returmeldingen høyere. Trykk på P for å pause spillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6459 ganger. Vurdering 2752 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 110 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6459 ganger
Tard Tilbakesendingstestar

tard, emote, uttrykksikoner returmeldingen, hoppe, høy, høyere, steinet, farge, farger ray, stråler, morsom morsomt, timing, onebutton, gravitasjon,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Tard Tilbakesendingstestar for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Tard Tilbakesendingstestar. Og husk at dette er et gratis spill som heter Tard Tilbakesendingstestar og det er relatert til Action. Vårt nye spill Tard Tilbakesendingstestar er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Tard Tilbakesendingstestar at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Tard Tilbakesendingstestar
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53436 stemmer
Spilte
330783
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
96415
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
29915
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...