Spill Gratis

Tobikomi Gå mann

Spillet av action

Tobikomi gå mann

Tobikomi Gå mann Vurdering: 7/10

Tobikomi gå mann spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Mario Bros type spill hvor du er en karakter som har til å hoppe, bevege seg, løpe i et spill med 7 ulike verdener og 28 nivåer. Flytt tegnet med piltastene og skyt med Ctrl-tasten. Kontrollene er passelig. Spillet består av forskjellige turer, som plattformer hvor du må hoppe fra ett til et annet. Kom til slutten av spillet med dine hopp. Du må samle så mange gullmynter som vises på turen og gi deg ekstra poeng. Du har også skjulte skatter som hjelper deg å holde ut lenger i spillet. Beware roboter mordere!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11168 ganger. Vurdering 1806 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 344 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11168 ganger
Tobikomi Gå mann

Actionspill der du må overvinne de forskjellige skjermene og plattformer som skal vises. Gå over territorium som mulig ved å hoppe fra skjerm til skjerm. Du må være forsiktig om roboter som vises, er fienden. Hvis en robot berører deg vil du falle av skjermen, og du vil være død. Du må smette unna robotene som kommer underveis. Du vil gi deg skatter skjulte våpen for å forsvare deg mot fiender. Det er overraskelser skjult bak spørsmålstegn. Løpe og hoppe gjennom spillet før du når slutten trygt.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Tobikomi Gå mann for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Tobikomi Gå mann. Og husk at dette er et gratis spill som heter Tobikomi Gå mann og det er relatert til Action. Vårt nye spill Tobikomi Gå mann er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Tobikomi Gå mann at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Tobikomi Gå mann
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332069
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97623
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31174
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...