Spill Gratis

Arkade Handling

Spillet av action

Arkade handling

Arkade Handling Vurdering: 5/10

Arkade handling spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Målet med denne gratis online spillet er å ødelegge fiender og holde i live så lenge som mulig. Siden skipet ditt avfyres automatisk, kan du holde fokus på ikke å bli truffet. Noen fiender vil deles inn i flere fiender da truffet. Ikke trykk for mange av dem på et tidspunkt, eller det vil være vanskelig å unngå dem alle. Samle powerups når det er mulig. Ikke nøl med å bruke bomber hvis du må. Bruk WASD eller piltastene for å flytte skipet. Bruk musen til å sikte. Du får poeng når en fiende er ødelagt. Tar ut flere fiender i rask rekkefølge vil lage kombinasjoner som vil øke poengsummen din.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7020 ganger. Vurdering 3536 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 0 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7020 ganger
Arkade Handling

Hver pistol er effektiv mot ulike fiender. Ikke plukke opp en pistol powerup hvis pistolen du allerede har kommer til å være mer bruk i dagens situasjon. Powerups går tapt når du dør, så sørg for at du bruker noen av de lagrede powerups før det er for sent. Bare én powerup kan lagres om gangen, sørg for at du bruker din nåværende en før du plukker opp en annen. Du har en kort periode av uovervinnelighet etter re-gyting. Bruk denne til å samle powerups i farlige posisjoner. Ta ut de mer farlige fiender første til å gi deg en enklere tid med de svake. Drepe fiender i rask rekkefølge øker multiplikatoren bonus, noe som gir deg høyere score. Enkelte fiender har tid når de er mer ærverdig. Bruk disse mulighetene til å komme i nærheten av og ta dem ut. Unngå kantene på der det er mulig skjermen for å sikre at du har god tid til å reagere på hva som kommer.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Arkade Handling for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Arkade Handling. Og husk at dette er et gratis spill som heter Arkade Handling og det er relatert til Action. Vårt nye spill Arkade Handling er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Arkade Handling at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Arkade Handling
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332069
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97623
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31174
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...