Spill Gratis

Drep Uendelige Fiender

Spillet av action

Drep uendelige fiender

Drep Uendelige Fiender Vurdering: 7/10

Drep uendelige fiender spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Stokk menn spillet! Du vet at du elsker dem! I dette tilfellet, vil vi være i en kamp mot alt som beveger seg. Når handlingen starter, treffer hver fiende og gjøre spektakulære kombinasjoner. Flytt tegnet med piltastene og angripe en combo med A-tasten. Bruk S for å plukke opp våpen som har en hvit pil på toppen av dem, eller å sykle eller gå av fiendens blobs. Trykk dem begge på samme tid til å gjøre en spesiell traff.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5791 ganger. Vurdering 3391 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 18 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5791 ganger
Drep Uendelige Fiender

En pinne figur er en veldig enkel tegning av en person eller dyr, som består av noen få linjer eller prikker. I en pinne figur, er hodet representert ved en sirkel, noen ganger med detaljer som øyne, munn eller grovt ripete ut håret. Armer, ben og overkropp er alle representert med rette linjer.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Drep Uendelige Fiender for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Drep Uendelige Fiender. Og husk at dette er et gratis spill som heter Drep Uendelige Fiender og det er relatert til Action. Vårt nye spill Drep Uendelige Fiender er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Drep Uendelige Fiender at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Drep Uendelige Fiender
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53436 stemmer
Spilte
330783
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
96415
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
29915
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...