Spill Gratis

Fallskjermhopping

Spillet av action

Fallskjermhopping

Fallskjermhopping Vurdering: 6/10

Fallskjermhopping spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linje spillet er å hoppe ut av et fly i vannet samle alle slags ting på veien. Trykk på mellomromstasten for å hoppe ut flyet, bruk piltastene for å flytte, mellomromstasten til å dykke, dobbelt trykk for å rulle. Du kan også bruke musen, hvis du vil. Samle nok gulrøtter før utplassering sone. Når du kommer til distribuere sonen, dykke i det å distribuere fallskjerm. Rett fallskjerm for å lande i midten av målet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5879 ganger. Vurdering 3368 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 34 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5879 ganger
Fallskjermhopping

Hoppe ut av et fly uten fallskjerm er en kortvarig moro og noe dumt. Men det er spennende, og du kan samle en masse ting der.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Fallskjermhopping for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Fallskjermhopping. Og husk at dette er et gratis spill som heter Fallskjermhopping og det er relatert til Action. Vårt nye spill Fallskjermhopping er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Fallskjermhopping at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Fallskjermhopping
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53436 stemmer
Spilte
330751
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
96379
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
29881
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...