Spill Gratis

Finn Prinsessen

Spillet av action

Finn prinsessen

Finn Prinsessen Vurdering: 3/10

Finn prinsessen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Søk etter prinsessen i labyrintene. Du må være forsiktig at farlige gjenstander faller. Hvis du får et objekt fra å falle, er du død. Du må smette unna farer for å nå prinsesse venter du på slutten av hver skjerm. I dette avhengighetsskapende spillet, må du frigjøre prinsessen. For å gjøre dette, bruker du piltastene, men du må unngå ildkuler som dreper deg hvis de berører deg. I dette spillet vil det være 10 nivåer og hvert nivå er vanskeligere enn den forrige. Ballene faller raskere og har du mindre tid til å komme til prinsessen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7445 ganger. Vurdering 3056 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 66 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7445 ganger
Finn Prinsessen

Disse ende av rommet og den Prinsessen venter på den andre siden. Du må smette unna brann baller som faller og drepe deg hvis de berører deg. Det er et spill av dyktighet og fart, må du smette unna hindringer og unngå farene du faller. Når du kommer til den andre siden av nivået, opp til prinsessen og vil bli tatt til neste skjermbilde. Du må være rask og være forsiktig at du røre deg bare død i dette spillet. Et enkelt spill, men det krever din dyktighet til å komme så snart som mulig for å redde din elskede. Kjør han forventer for deg! Den begrensede tiden.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Finn Prinsessen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Finn Prinsessen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Finn Prinsessen og det er relatert til Action. Vårt nye spill Finn Prinsessen er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Finn Prinsessen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Finn Prinsessen
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332063
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97617
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31169
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...