Spill Gratis

Grand Theft Auto

Spillet av action

Grand theft auto

Grand Theft Auto Vurdering: 8/10

Grand theft auto spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er en flash versjon av det berømte Grand Theft Auto videospill serien. Nyt den frie vilje av Grand Theft Auto i denne flash-versjonen, lede dine kriminelle å begå forbrytelser så mye som mulig, treffer folk og stjele biler. Bruk piltastene til å flytte. Venstre og høyre piltaster fungerer bare for biler. Når til fots, er musen den som gjør karakteren gå til den retningen. Å angripe, bruke venstre museknapp. Inn-tasten kommer du inn i en bil. Vær oppmerksom på oppdraget orienteringer. Klikk på spille for å begynne å spille Grand Theft Auto actionspill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8926 ganger. Vurdering 2812 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 148 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8926 ganger
Grand Theft Auto

Grand Theft Auto-serien er alltid satt i fiktive steder tungt modellert på amerikanske byer. Det er kjent for sin komiske satire over amerikansk kultur, selv om serien har fått kontrovers for sin voksen natur og voldelige temaer. Serien fokuserer rundt mange forskjellige hovedpersoner som forsøker å stige i gradene i den kriminelle underverdenen, selv om deres motiver for å gjøre det varierer i hvert spill. Grand Theft Auto-serien har vært kritikerroste og kommersielt vellykkede, og har solgt mer enn 125 millioner enheter, som i desember 2012 (før utgivelsen av Grand Theft Auto 5 avdrag).

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Grand Theft Auto for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Grand Theft Auto. Og husk at dette er et gratis spill som heter Grand Theft Auto og det er relatert til Action. Vårt nye spill Grand Theft Auto er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Grand Theft Auto at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Grand Theft Auto
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332079
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97636
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31189
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...