Spill Gratis

Klatre til topps

Spillet av action

Klatre til topps

Klatre til topps Vurdering: 5/10

Klatre til topps spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet er du en ape, og du må hoppe, klatre og kjøre over tårnet for å nå det høyeste punktet av tårnet før vannet stiger fra under dette området. Bruk piltastene til å flytte eller bokstaver W (øverst), A (til venstre), S (ned), D (høyre) og Z for å hoppe. Du må gå opp veggene og hoppe gjennom de forskjellige nivåer for å nå toppen. Du må unnslippe vannet stiger, du må unngå drukning i guiden. Komme til toppen for å vinne spillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11508 ganger. Vurdering 1889 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 340 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11508 ganger
Klatre til topps

Spill hvor du må klatre et tårn, må du komme til toppen unngå drukne i vannet som fortsetter å stige. Hoppe fra stein til stein og klatre på veggene for å holde klatring. Målet er å nå toppen av skjermen. Vannet stiger fra bunnen av skjermen og kommer til deg hvis du vil drukne. Du må kjøre kampanjen mer enn vann. Et raskt spill der du må gå opp og opp uten å stoppe for å unngå vannet. Hoppe, løpe og klatre på veggene for å komme til toppen av tårnet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Klatre til topps for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Klatre til topps. Og husk at dette er et gratis spill som heter Klatre til topps og det er relatert til Action. Vårt nye spill Klatre til topps er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Klatre til topps at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Klatre til topps
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332246
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97786
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31347
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...