Spill Gratis

Jeger Bueskytter

Spillet av action

Jeger bueskytter

Jeger Bueskytter Vurdering: 7/10

Jeger bueskytter spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En gratis på linje spill der du styrer Robina Hood, en bueskytter har shoot til ulike dyr og monstre for å komme til neste nivå. På hvert nivå målet vil forandre seg, men du må alltid skyte piler med Robina bue for å treffe monstre eller mål. Du kan skyte så fort du kan, fordi du har et uendelig antall piler klar til å skyte ut fra baugen din. Skjerpe mål og få høyest score med Robina Hood, jakt bueskytter.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6817 ganger. Vurdering 3316 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 16 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6817 ganger
Jeger Bueskytter

Den kvinnelige av Robina Hood er inspirert av den mest berømte keeper gjennom tidene, Robin Hood, med sin bue og piler stjal penger fra de rike og gi til de fattige, foruten å være den bueskytter med de beste mål av verden.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Jeger Bueskytter for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Jeger Bueskytter. Og husk at dette er et gratis spill som heter Jeger Bueskytter og det er relatert til Action. Vårt nye spill Jeger Bueskytter er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Jeger Bueskytter at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Jeger Bueskytter
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332069
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97623
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31174
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...