Spill Gratis

Kast Terninger med en Ball

Spillet av action

Kast terninger med en ball

Kast Terninger med en Ball Vurdering: 3/10

Kast terninger med en ball spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis på linje spill, må du bruke en ball til å kaste så mye terninger som du kan over kanten av plattformen. For å gjøre dette, vil du bare nødt til å presse dem. Hvis du går for fort, stopper ballen vil være svært vanskelig fordi tre plattform er veldig glatt, så husk at et lett trykk kan være nok. Det er ingen lifes i dette spillet, bare tid. Kaster en kube vil gi deg ekstra tid, men faller av, vil du miste tid.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7245 ganger. Vurdering 3157 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 12 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7245 ganger
Kast Terninger med en Ball

I geometri er en kube et tredimensjonalt objekt avgrenset av seks kvadrat sider, med tre møte på hvert toppunkt. Kuben kan også kalles en vanlig treningsfelter og er en av de fem platonske tørrstoff. Kuben er dual til oktaeder.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kast Terninger med en Ball for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Kast Terninger med en Ball. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kast Terninger med en Ball og det er relatert til Action. Vårt nye spill Kast Terninger med en Ball er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kast Terninger med en Ball at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kast Terninger med en Ball
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332244
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97783
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31347
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...