Spill Gratis

Chihuahua til unnsetning

Spillet av action

Chihuahua til unnsetning

Chihuahua til unnsetning Vurdering: 4/10

Chihuahua til unnsetning spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet en liten chihuahua må redde prinsessen og for at du må drepe dine fiender og passere nivåene, plukke opp en nøkkel og åpne døren. Pass opp for fiender som kan drepe deg, som alle dyr finne forskjellige skjermer. Bruk piltastene til å flytte og mellomromstasten til å hoppe. Du må gå å slå hvert nivå, gripe tak i nøkkelen som åpner døren for å flytte fra skjermen. Et sett med ulike nivåer hvor du må gjøre forskjellige ting for å overvinne.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11544 ganger. Vurdering 1860 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 1016 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11544 ganger
Chihuahua til unnsetning

Spill dyr, må du overvinne de ulike skjermene. Du er en liten chihuahua hund har å plukke opp en nøkkel i hvert nivå som åpner en dør, må du åpne døren å gå inn i neste nivå. Et plattformspill der du må hoppe for å fange mynter og drepe fiender som er dyr, for eksempel mus. Et enkelt spill hvor du beveger deg gjennom ulike nivåer med ulike vanskelighetsgrader.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Chihuahua til unnsetning for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Chihuahua til unnsetning. Og husk at dette er et gratis spill som heter Chihuahua til unnsetning og det er relatert til Action. Vårt nye spill Chihuahua til unnsetning er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Chihuahua til unnsetning at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Chihuahua til unnsetning
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332063
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97617
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31169
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...