Spill Gratis

Parkour Verdensomspennende

Spillet av action

Parkour verdensomspennende

Parkour Verdensomspennende Vurdering: 8/10

Parkour verdensomspennende spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Glide deg gjennom den urbane slummen av London, de skinnende skyskraperne i Rio de Janeiro, underbelly av downtown New York og seks internasjonale steder, plukke opp drager som du går å bli den ultimate gratis kjører drivkraft. Hvert nivå inneholder fem kraftverk baller plassert på steder designet for å teste friløpsteknikker ferdigheter til max. Din utfordring er å bruke alle trekkene til disposisjon for å nå disse målene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8523 ganger. Vurdering 2713 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 148 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8523 ganger
Parkour Verdensomspennende

Parkour, også kalt le art du deplacement (kunsten forskyvning) er en disiplin som oppsto i Frankrike og er i ferd med å flytte fra ett punkt til et annet på den mest effektive måte, overvinne alle hindringer du møter i stedet gå rundt dem, som gjerder, vegger eller høyde endringer.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Parkour Verdensomspennende for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Parkour Verdensomspennende. Og husk at dette er et gratis spill som heter Parkour Verdensomspennende og det er relatert til Action. Vårt nye spill Parkour Verdensomspennende er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Parkour Verdensomspennende at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Parkour Verdensomspennende
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332064
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97617
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31169
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...