Spill Gratis

Radioaktivt Kriger

Spillet av action

Radioaktivt kriger

Radioaktivt Kriger Vurdering: 10/10

Radioaktivt kriger spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill vil du spille som den eneste krigeren stand til å løse de problemene som du vil støte på. Radioaktive Necro-mutanter bygger et hemmelig våpen av en enestående kraft. Spies av menneskets allianse ofret sine liv for å finne ut necro-mutant gjemmested. Bare én kriger kan prøve og overgrep som forferdelig sted å hindre sin onde plan fra å komme i oppfyllelse. Måtte mot og raseri veilede din skjebne, og lede deg til den endelige seieren!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6819 ganger. Vurdering 3582 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 10.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Vurdering basert på 2 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6819 ganger
Radioaktivt Kriger

Bruk piltastene til å flytte, og A-og S-tastene til å angripe. D-tasten vil aktivere skjoldet ditt, så ikke nøl med å bruke skjold hvis du må. Plukk opp noen ekstra helse du se. Hvis du vil kjøre, dobbelt-trykke på piltastene. Det er ingen hopping i dette spillet fordi det er en beat-'em-up spill.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Radioaktivt Kriger for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Radioaktivt Kriger. Og husk at dette er et gratis spill som heter Radioaktivt Kriger og det er relatert til Action. Vårt nye spill Radioaktivt Kriger er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Radioaktivt Kriger at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Radioaktivt Kriger
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332064
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97617
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31169
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...