Spill Gratis

Redning i Byen

Spillet av action

Redning i byen

Redning i Byen Vurdering: 4/10

Redning i byen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En drage egg har blitt stjålet. Du må bruke armene til å bevege seg rundt i byen i ditt oppdrag. En flott actionspill hvor du kan spille med musen. Flytte rundt på skjermen og skyte alle fiender som dukker opp. En gal spill med skyting alt det onde som vises. Oppgradere utstyret ditt og samle energi til å fortsette å spille. Hvert nivå ender i en slåsskamp med en farlig monster som må overvinnes for å gå til neste skjermbilde.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6909 ganger. Vurdering 3596 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 2 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6909 ganger
Redning i Byen

Klassiske spillet av flere skjermbilder som du overvinne hindringer ansikt skyting fiender. Kjør en sykkel som et romskip rundt på skjermen. Fiender dukker opp og skyte. Du har å ødelegge alle motstandere. Hver dreper gir deg noen diamanter blir servert bonus og energi til å fortsette spillet. Drep monstre av det siste skjermbildet vises i hvert nivå. Fyr dine våpen og kjøretøy som kjører rundt i byen i et farlig oppdrag.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Redning i Byen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Redning i Byen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Redning i Byen og det er relatert til Action. Vårt nye spill Redning i Byen er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Redning i Byen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Redning i Byen
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332246
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97787
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31347
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...