Spill Gratis

Ri Rør

Spillet av action

Ri rør

Ri Rør Vurdering: 7/10

Ri rør spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet, må du sykle gjennom tunneler av denne tre-dimensjonale racing spillet. Bruk opp og ned piltastene for å akselerere eller bremse ned. Bruk venstre og høyre piltaster for å styre, smette unna hindringer og samle grønne kuber som vil reparere ditt skjold. Hvis skjoldet er på en 100%, vil grønne kuber gi deg tid bonuser. Du vil finne to moduser, en tid modus og en overlevelse modus. Klokka modusen består av racing mot klokken i hvert spor for å låse opp nye, og å slå rekorder for å få medaljer. I survival mode må du overleve, og du kan ikke bremse ned.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6587 ganger. Vurdering 3417 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 12 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6587 ganger
Ri Rør

Kjøretøyene i dette spillet ser veldig lik de av filmen Tron som kalles Lys sykluser. De er futuristiske to hjul kjøretøy som skaper vegger av farget lys.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Ri Rør for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Ri Rør. Og husk at dette er et gratis spill som heter Ri Rør og det er relatert til Action. Vårt nye spill Ri Rør er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Ri Rør at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Ri Rør
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332063
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97617
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31169
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...