Spill Gratis

Kriger Robot

Spillet av action

Kriger robot

Kriger Robot Vurdering: 3/10

Kriger robot spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis online spillet handler om å samle skrapmetall fra andre roboter. Siden roboter er alle laget av metall, og ikke en robot ønsker sin metall stjålet, må du først ødelegge dem alle. For å gjøre dette, vil du trenger begge hender, en for tastatur, og en for mus. Med tastaturet vil du kontrollere bevegelsen av roboten, enten med WASD-tastene eller med pilene. Med musen, vil du sikte, skyte og kaste bomber. Flytte den rundt på skjermen for å sikte, klikk (og hold) for å skyte og dobbeltklikke for å eksplodere. Samle utklipp av metall når du ødelegge en fiende. Noen fiender kan ta mer enn ett skudd for å ødelegge.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6366 ganger. Vurdering 3498 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 6 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6366 ganger
Kriger Robot

Det ser ut som dette spillet er basert i en verden bebodd av hover roboter som lever av metall av andre roboter, og må drepe hverandre for å overleve. For noen grunn, det er en robot sterkere enn resten. Og, selvfølgelig, må han bekjempe alle de svakere roboter. Gjett hvem som skal spille den sterkeste hover bot? You! Den eneste måten du kan bli beseiret, er hvis de svakeste roboter klarer å du tallmessig, eller hvis du er en komplett idiot med videospill. Så, en som vil det være? Er du en pyse eller er du villig til å ta på hordene med hundrevis av rasende morderen eksploderende roboter?

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kriger Robot for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Kriger Robot. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kriger Robot og det er relatert til Action. Vårt nye spill Kriger Robot er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kriger Robot at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kriger Robot
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332069
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97623
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31174
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...