Spill Gratis

Skyt Parasitter

Spillet av action

Skyt parasitter

Skyt Parasitter Vurdering: 8/10

Skyt parasitter spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Målet med denne gratis online spillet er å beseire fiendene på skjermen. Infeksjonen er å ta tak, og det er opp til deg å bekjempe den av! Ødelegge viruset, men ikke la det infisere skipet ved å komme for nær. Skyt fiender i rask rekkefølge for å øke multiplikatoren og få score i de millioner! Bruk piltastene til å flytte skipet, og bruke WASD-tastene for å sikte pistolen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6995 ganger. Vurdering 3553 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 2 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6995 ganger
Skyt Parasitter

Samle noen powerups som vises. Få dem ved å skyte fiender, jo mer du ødelegger, jo mer får du. Hvis du ikke har spilt et spill med denne type kontroll ordningen før, kan det være litt vanskelig i begynnelsen, men du blir vant til det raskt. Kontrollene for flytting og skyting kan byttes i anvisningene på skjermen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Skyt Parasitter for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Skyt Parasitter. Og husk at dette er et gratis spill som heter Skyt Parasitter og det er relatert til Action. Vårt nye spill Skyt Parasitter er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Skyt Parasitter at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Skyt Parasitter
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332064
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97617
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31169
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...