Spill Gratis

Surfe en Tavle

Spillet av action

Surfe en tavle

Surfe en Tavle Vurdering: 4/10

Surfe en tavle spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet vil du få sjansen til å gjøre en av de tingene du noensinne ønsket. Forestille dere å være på skolen, ser på den kjedelige og fulle av arbeid tavla på skolen? Her er din sjanse til å surfe gjennom det å bevise deg selv og konkurrere mot andre spillere over hele verden! Styr din karakter, unngå våte svamper og viktigst ... få høyest resultat! Styr din karakter med musen, unngå våte svamper og samle disse bonuser!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6723 ganger. Vurdering 3305 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 16 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6723 ganger
Surfe en Tavle

Actionspill er sjanger som vektlegger fysiske utfordringer, blant annet reaksjonstid-tid og hånd-øye-koordinasjon. Sjangeren omfatter ulike sjangre som slåssespill, skytter spill og plattform spill, som er ansett som den viktigste action-spill, men noen sanntid strategispill er også ansett for å være actionspill.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Surfe en Tavle for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Surfe en Tavle. Og husk at dette er et gratis spill som heter Surfe en Tavle og det er relatert til Action. Vårt nye spill Surfe en Tavle er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Surfe en Tavle at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Surfe en Tavle
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332064
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97617
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31169
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...