Spill Gratis

Vill Vest

Spillet av action

Vill vest

Vill Vest Vurdering: 7/10

Vill vest spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Actionspill der du må bla gjennom skjermbildene en etter en for å gå drepe fiender. I hvert nivå vil du finne nye våpen for å bekjempe. Skyt pistol eller slå med en pinne. Du har forskjellige alternativer, og må overvinne mange skjermer. En tur gjennom den eksterne og vill vestlige USA med tyver, politimenn og fredløse. Walking en labyrint av natur som ørkenen eller grotter å slå hvert nivå. Få alle gullpriser og du finner underveis.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6797 ganger. Vurdering 3541 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 16 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6797 ganger
Vill Vest

I dette spillet må du nå så langt og få alt gullet du kan. Hver fiende du dreper vil gi deg mynter som en belønning. Du må treffe eller skyte fiender som ser ut til å passere hvert nivå. Hovedpersonen er en fredløs og tyv onde. Hovedpersonen er en kaktus som er en person. Bla gjennom alle Vill Vest landskap og får slå alle nivåer. Spill med ditt navn og overvinne alle utfordringer i spillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Vill Vest for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Action flash spill kalt Vill Vest. Og husk at dette er et gratis spill som heter Vill Vest og det er relatert til Action. Vårt nye spill Vill Vest er en av de beste spillene i Action du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Vill Vest at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Vill Vest
BAKSIDE

Action mest spilte spillene

Hvalfanger SPILLER ►

Hvalfanger

6
6 av 10 - 53442 stemmer
Spilte
332069
ganger

Predator på løs! Finne veien ut av havet verden. Instruksjoner: Escape from sea world ved å løse oppgaver og slåss deg ut av fangenskap. Bruk opp, venstre og høyre piltaster til å svømme. X til å bite (spise for å få helse) Z til instrumentbord og bryte ting, nedpilen å snurre dine fiender ut av veien. Drepte og ødelegge øke Rage, dette gjør du usårbar og du vil forårsake mer skade.

Krig av Dragene SPILLER ►

Krig av dragene

5
5 av 10 - 9706 stemmer
Spilte
97622
ganger

Dragene er i krig. Det er en stor kamp av brann på himmelen. Bidra til å kjempe denne dragen flyr over. Drep flygende drager som prøver å drepe deg. Festnings spytter ild ødelegger alt. Vokt dere for brann av de andre dragene! Instruksjoner: Bruk piltastene eller WASD for å flytte og venstre museknapp for å spytte ild. Du må kontrollere fly gjennom himmelen å smette unna fiendens angrep. Du har å ødelegge alle drager som du kan, slik at du ikke dreper deg.

Søk etter Diamanter SPILLER ►

Søk etter diamanter

5
5 av 10 - 2870 stemmer
Spilte
31172
ganger

Du er i smykker galleri i Paris, og i løpet av natten, har alle diamanter, smaragder, safirer og edelstener forsvant, med karakteren din fra Aristokattene ser alle diamanter og finne avkjøringen før tiden renner ut. Finn diamantene, vil en kjede gir deg bonuspoeng. Med piltastene kan du kontrollere bevegelsen og mellomromstasten du kan hoppe. Pass opp for hunder, vil du miste livet. Løpe og hoppe gjennom alle skjermene for å komme til slutten med alle juveler og diamanter du kan. Har du lys ...