Spill Gratis

5 Baller i en Linje

Spillet av ballar

5 baller i en linje

5 Baller i en Linje Vurdering: 6/10

5 baller i en linje spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet er det baller i forskjellige farger, og du må flytte ballene slik at 5 eller flere kuler av samme farge henger sammen i en rett linje, slik at ballene blir ødelagt. Linjene kan være vannrett, loddrett eller diagonalt. Etter hvert trekk, nye baller blir dannet. du mister spillet om hele styret er fylt med baller.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 500933 ganger. Vurdering 14 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 25112 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 500933 ganger
5 Baller i en Linje

puslespill, baller, farger baller tilkoblet,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 5 Baller i en Linje for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Ballar flash spill kalt 5 Baller i en Linje. Og husk at dette er et gratis spill som heter 5 Baller i en Linje og det er relatert til Ballar. Vårt nye spill 5 Baller i en Linje er en av de beste spillene i Ballar du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 5 Baller i en Linje at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

5 Baller i en Linje
BAKSIDE

Ballar mest spilte spillene

Tetris Fargeområder Baller SPILLER ►

Tetris fargeområder baller

4
4 av 10 - 23330 stemmer
Spilte
311262
ganger

Dette spillet er som et Tetris, men med baller med farger. Hver gang, 3 baller vises, og du kan rotere baller eller flytte før slippe dem til gruppen til haug dem. Ved 4 eller flere kuler av samme farge er tilkoblet, ballene blir ødelagt. Når ballene blir ustabile, vil de rulle ned, slik at plasseringen av ballene vanskelig å forutsi og spillet er mer utfordrende. Bruk venstre og høyre piltaster til å flytte fallende baller, bruker opp-og ned-pilen til å rotere dem, og trykk på mellomrom ...

Tvillinger Baller SPILLER ►

Tvillinger baller

6
6 av 10 - 4600 stemmer
Spilte
49062
ganger

Hensikten med spillet er å ødelegge alle ballene koble dem av parene ved hjelp av en linje. De to baller må ha samme farge, og linjen må ikke bøyes mer enn to ganger. Det er ikke vanskelig å finne parene men essensen i spillet er å finne dem så fort som mulig, det handler om fart.

Farge Kors SPILLER ►

Farge kors

4
4 av 10 - 2926 stemmer
Spilte
28745
ganger

Liker du å leke med farger? Vel her er din sjanse! Med Colour Cross, kan du teste dine ferdigheter og ha det moro samtidig. Instruksjoner: Bruk musen til å spille. Venstreklikk og dra korset for å flytte den rundt. Samle fargede baller. Bruk den røde delen av korset for å samle inn den røde baller, blå på blå baller, etc. Ikke samle lilla ballene.