Spill Gratis

Marmor Petanque

Spillet av ballar

Marmor petanque

Marmor Petanque Vurdering: 6/10

Marmor petanque spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis online spillet er basert på et spill kalt Marmor. Som barn pleide vi å spille dette i skolegården, så spillet bringer tilbake veldig morsomme minner. Reglene i spillet er svært enkel, rett og slett banke alle de røde baller ut av sirkelen mens du holder den hvite ballen inne. Den hvite ballen er den som du vil kaste mot alle de røde ballene. Du kan velge mellom tre forskjellige typer sirkler, små, ​​mellomstore og store. Deretter kan du velge hvordan ballene vil bli plassert, med mange ulike former av ball konfigurasjoner og mengde baller tilgjengelig.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6555 ganger. Vurdering 3483 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 12 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6555 ganger
Marmor Petanque

Den ytre heltrukne linjen er omfanget av banen. Den røde ballen måtte forlate banen med helt krysse denne solid rød linje. Den hvite ballen må være inne for skudd å telle. Å rotere visningen holde nede museknappen og flytte musepekeren fra side til side. Å zoome inn og ut hold nede museknappen og flytt musepekeren opp og ned. Å skyte flytte musepekeren over den hvite ballen og trykker ned museknappen. Flytt musepekeren mot der du vil skyte, flytte litt mot for mindre strøm og flytte mye mot for høy effekt. Nå slipper museknappen. Jo flere røde ballene du skyter ut på en gang jo flere poeng får du, holder hver ekstra ball en samler bonus score. 10 for det første, 12 for den andre, 14 for den tredje og så videre ...

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Marmor Petanque for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Ballar flash spill kalt Marmor Petanque. Og husk at dette er et gratis spill som heter Marmor Petanque og det er relatert til Ballar. Vårt nye spill Marmor Petanque er en av de beste spillene i Ballar du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Marmor Petanque at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Marmor Petanque
BAKSIDE

Ballar mest spilte spillene

5 Baller i en Linje SPILLER ►

5 baller i en linje

6
6 av 10 - 25164 stemmer
Spilte
515523
ganger

I dette spillet er det baller i forskjellige farger, og du må flytte ballene slik at 5 eller flere kuler av samme farge henger sammen i en rett linje, slik at ballene blir ødelagt. Linjene kan være vannrett, loddrett eller diagonalt. Etter hvert trekk, nye baller blir dannet. du mister spillet om hele styret er fylt med baller.

Tetris Fargeområder Baller SPILLER ►

Tetris fargeområder baller

4
4 av 10 - 23336 stemmer
Spilte
313032
ganger

Dette spillet er som et Tetris, men med baller med farger. Hver gang, 3 baller vises, og du kan rotere baller eller flytte før slippe dem til gruppen til haug dem. Ved 4 eller flere kuler av samme farge er tilkoblet, ballene blir ødelagt. Når ballene blir ustabile, vil de rulle ned, slik at plasseringen av ballene vanskelig å forutsi og spillet er mer utfordrende. Bruk venstre og høyre piltaster til å flytte fallende baller, bruker opp-og ned-pilen til å rotere dem, og trykk på mellomrom ...

Tvillinger Baller SPILLER ►

Tvillinger baller

6
6 av 10 - 4602 stemmer
Spilte
50088
ganger

Hensikten med spillet er å ødelegge alle ballene koble dem av parene ved hjelp av en linje. De to baller må ha samme farge, og linjen må ikke bøyes mer enn to ganger. Det er ikke vanskelig å finne parene men essensen i spillet er å finne dem så fort som mulig, det handler om fart.