Spill Gratis

Barbie Puslespill, California Jente

Spillet av Barbie

Barbie Puslespill, California Jente

Barbie Puslespill, California Jente Vurdering: 3/10

Barbie Puslespill, California Jente spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spillet Barbie brikkene, er dette den vanskelighetsgraden tre. Her er flere brikker enn andre lettere. Dette spillet har komplikasjon av å være misforstått deler. Du blir nødt til å rotere brikkene til å passe skikkelig. Søke gjennom de riktige delene til å passe hverandre og gå fullføre bildet av jente i California. Vår venn og prinsesse er stjernen i dette spillet hvor du må plassere bitene i puslespillet i riktig posisjon, og deretter bli med hverandre for å fullføre bildet av Barbie dukken.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 35218 ganger. Vurdering 513 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 3772 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 35218 ganger
Barbie Puslespill, California Jente

Gjør et puslespill er en morsom intellektuell aktivitet. Det handler om å ha en tidligere bilde, i dette tilfellet av Barbie dukken. Bildet er delt opp i flere titalls deler med uregelmessige former. Du må finne sammenhengen mellom hver av disse delene, slik at bildet av Barbie er tilbake i sin helhet. Dette puslespillet har problemer med at bitene er i posisjoner som ikke er rett, så først må du sette brikken i riktig retning før du går på jakt etter en med passform. Når du er ferdig vil du se igjen bildet av den fulle california jente.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbie Puslespill, California Jente for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Barbie Puslespill, California Jente. Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbie Puslespill, California Jente og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Barbie Puslespill, California Jente er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbie Puslespill, California Jente at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbie Puslespill, California Jente
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253407
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136695
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136010
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.