Spill Gratis

Makeup med Barbie

Spillet av Barbie

Makeup med Barbie

Makeup med Barbie Vurdering: 4/10

Makeup med Barbie spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 253401 ganger. Vurdering 31 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 36324 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 253401 ganger
Makeup med Barbie

Makeup spill som har den berømte dukken Barbie som modell. En makeup til håndleddet. Klassiske blonde dukken å øve på etter dette settet med malerier. Lær alle hemmeligheter av styling med dette eksempelet hvor vil du være i stand til å endre hudfarge, øyne, hårfarge, frisyre, lepper, og alle elementene. Foruten et skudd fra eleganse som er en perle eller noen blomster til å sette i håret hennes. En meget populær versjon blant jenter og folk som elsker stilene.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Makeup med Barbie for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Makeup med Barbie. Og husk at dette er et gratis spill som heter Makeup med Barbie og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Makeup med Barbie er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Makeup med Barbie at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Makeup med Barbie
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136688
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136001
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.

Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls SPILLER ►

Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls

2
2 av 10 - 25686 stemmer
Spilte
125329
ganger

Liker du Barbie? Barbie puslespillet, er dette det første nivået, her bitene er sortert, så det vil være lettere å justere stykker. Bare sette hver del av bildet på plass, slik at bildet er ferdig. Det er et enkelt spill, vil barna liker det veldig mye. De vil være i stand til å spille folk i alle aldre. Barbie dukken er en av jentene favoritt leker og noen barn. Representerer et estetisk ideal og personlighet har gitt gjennom tegneserien og filmene han har spilt.