Spill Gratis

Barbie på is (puslespill)

Spillet av Barbie

Barbie på is (puslespill)

Barbie på is (puslespill) Vurdering: 6/10

Barbie på is (puslespill) spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Barbie har vært på besøk Disney World med Ken og vennene hennes. Travel har brakt en suvenir bilde, men hennes søster har brutt bildet. Barbie ønsker å ha denne suvenir bilde, kan du hjelpe vår venn til å fikse bildet. For å rekonstruere bildet, vil stykket velger med musen, og når om to eller flere brikker blir automatisk sydd sammen. Målet er å fullføre puslespillet og re-la det store bildet. Dette er et puslespill med Barbie, Ken og venner. Bruk musen til å gjenoppbygge puslespillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 43612 ganger. Vurdering 374 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 5064 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 43612 ganger
Barbie på is (puslespill)

The Barbie dukken har et bilde skøyter. Vi kan se prinsessen skøyter med prinsen. Bak hennes venner er. I det fjerne kan vi se slottet over skyene. Bevingede hester flyr over himmelen. Flotte natur du må returnere for å fullføre. Ta dette puslespillet på kortest mulig tid. Du må forlate bildet slik det var i den opprinnelige så snart som mulig.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbie på is (puslespill) for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Barbie på is (puslespill). Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbie på is (puslespill) og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Barbie på is (puslespill) er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbie på is (puslespill) at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbie på is (puslespill)
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253420
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136705
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136024
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.