Spill Gratis

Barbie kledd som prinsesse Askepott

Spillet av Barbie

Barbie kledd som prinsesse Askepott

Barbie kledd som prinsesse Askepott Vurdering: 6/10

Barbie kledd som prinsesse Askepott spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du velge den beste kjole til prinsesse fest på slottet. Barbie er kledd som prinsesse Askepott. For å gjøre det kostyme du trenger å gå ved å klikke på klær, hår og tilbehør for å gjøre det vises på håndleddet. Klikk igjen for å gjøre det forsvinne, og velg en annen. Du må lage en hyggelig sett med klær for prinsessen. Det vil være den vakreste og mest elegante kveld. Kongefamilien. En karakter som kommer godt med for Barbie dukken.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 75219 ganger. Vurdering 178 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 6814 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 75219 ganger
Barbie kledd som prinsesse Askepott

En av favoritt prinsesse for jenter er Askepott. Historien om en jente som er foreldreløse. Hennes stemor og søstre behandler henne dårlig, som en tjener. En natt en fe ser ut til ham og gir ham en dress for å gå til en part i det kongelige palasset. Den kvelden på dans kalt prinsen som faller for henne. Hun unnslipper og glemme en sko. Prinsen hus til hus søker å finne eieren av den tapte skoen. Til slutt fant det, gifte seg og leve lykkelig alle sine dager. Har et skap fullt av kjoler, sko og parykker for å lage den perfekte Barbie Askepott på festen i kveld. Lag en drakt som ligner den opprinnelige. Når du er ferdig, kan du starte på nytt.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbie kledd som prinsesse Askepott for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Barbie kledd som prinsesse Askepott. Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbie kledd som prinsesse Askepott og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Barbie kledd som prinsesse Askepott er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbie kledd som prinsesse Askepott at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbie kledd som prinsesse Askepott
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253420
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136705
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136024
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.