Spill Gratis

Barbie: aftenkjoler

Spillet av Barbie

Barbie: aftenkjoler

Barbie: aftenkjoler Vurdering: 6/10

Barbie: aftenkjoler spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet er det et bilde av Barbie med alle hennes garderobe av kjoler, må du velge for henne for en galla i kveld med en spektakulær kjole og frisyre. Ved å bevege musen må du kle opp Barbie til å gjøre det strålende. Har dukken på høyre og venstre er alle kledd opp i kveld, er alle kjolene lenge brukt til en stor begivenhet, veldig stilig og veldig myke farger. Du har også parykker med ulike frisyrer og smykker for å fullføre antrekket.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 27078 ganger. Vurdering 692 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 1816 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 27078 ganger
Barbie: aftenkjoler

Spill for jenter hvor du må kle den Barbie dukken i en elegant måte med en aftenkjole. Ha klare flere antrekk å velge mellom i forskjellige farger, så kombinere med ulike parykker. Du har å gjøre hovedpersonen i spillet er den peneste jenta på festen. Prøver å velge og kombinere alle elementene, for eksempel hår stil, hårfarge, smykker og klær. Alle kostymer er lange, lange skjørt med lang flytur. De er veldig fine dresser som sitter godt med figuren av dukken. Sikker på at du kan lage en original skapelse. Du kan spille og gjenta så mange ganger du vil.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbie: aftenkjoler for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Barbie: aftenkjoler. Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbie: aftenkjoler og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Barbie: aftenkjoler er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbie: aftenkjoler at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbie: aftenkjoler
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253420
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136705
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136024
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.