Spill Gratis

Barbiedukke og hennes tilbehør

Spillet av Barbie

Barbiedukke og hennes tilbehør

Barbiedukke og hennes tilbehør Vurdering: 2/10

Barbiedukke og hennes tilbehør spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du kle Barbiedukke i en uformell måte. For å gjøre dette, vil du velge klær med musen og etter, flytter musen, vil du ta klær til Barbiedukke silhuett.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 16072 ganger. Vurdering 1119 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 2.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Vurdering basert på 1162 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 16072 ganger
Barbiedukke og hennes tilbehør

Barbiedukke, leker Mattel, gjette,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbiedukke og hennes tilbehør for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Barbiedukke og hennes tilbehør. Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbiedukke og hennes tilbehør og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Barbiedukke og hennes tilbehør er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbiedukke og hennes tilbehør at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbiedukke og hennes tilbehør
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253420
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136705
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136024
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.