Spill Gratis

Barbiedukke høst

Spillet av Barbie

Barbiedukke høst

Barbiedukke høst Vurdering: 4/10

Barbiedukke høst spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Når været begynner å bli kjøligere er på tide å endre våre klær og kjole i klær som ly litt mer. I dette spillet må du kle opp Barbie til høsten, med lange bukser og langermet klær og støvler for beskyttelse mot regnvann. Fargene denne sesongen er mattere og mindre lys, fordi høsten er en årstid hvor det brune og oransje farger dominerer. Du kan også velge fra et bredt utvalg av tilbehør og forskjellige frisyrer for Barbie er alltid i siste mote.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 13940 ganger. Vurdering 1478 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 584 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 13940 ganger
Barbiedukke høst

Høsten er sesongen som fungerer som en overgang mellom sommer og vinter. I løpet av denne tiden bladene av noen trær faller, og alt blir litt kaldere og off. Barbie trenger å bli varmere å gå utenfor i løpet av høsten sesongen klær, og har derfor din hjelp og din gode smak i klær. Hva med å kle opp som Barbie denne høsten? Så ta noen ideer fra dette spillet kle Barbie i høst.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbiedukke høst for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Barbiedukke høst. Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbiedukke høst og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Barbiedukke høst er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbiedukke høst at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbiedukke høst
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253409
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136695
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136012
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.