Spill Gratis

Barbiedukke i ishall

Spillet av Barbie

Barbiedukke i ishall

Barbiedukke i ishall Vurdering: 4/10

Barbiedukke i ishall spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Moro puslespill av prinsesse Barbie med sin elskede Ken skøyter på en skøytebane. Mens skøyter, gjør de vakre piruetter og dans til lyden av musikk. I dette bildet kan vi også se to søstre av Barbie nyte kunstløp utstilling. Banen er full av hvite skyer og i bakgrunnen finner vi slottet av Barbie og Ken. Deres tre døtre montert på tre bevingede hester de ser på dem fra himmelen. Det er en morsom hvit isbjørn skøyter med dem. Hvis du liker dette vakre landskapet, gjør dette puslespillet av Barbie is skater.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 34902 ganger. Vurdering 525 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 2490 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 34902 ganger
Barbiedukke i ishall

Barbie er den mest populære dukken i markedet. I denne fine puslespill av Barbie, kan vi se prinsessen med Ken på en skøytebane og myke skyer. Naturen er vakker, i bakgrunnen er det et slott, tre bevingede hester og en lilla solnedgang. Barbie og Ken er alltid sammen, så i dette spillet kan du nyte deres kjærlighet og magi. Barbie bærer en rosa kjole og en hvit krone. Ken er kledd i en grå skjorte, sorte bukser og en sort pelsfarge. Hvis du liker kjærligheten mellom disse to dukkene, ha det gøy å spille dette puslespillet av Barbie.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbiedukke i ishall for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Barbiedukke i ishall. Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbiedukke i ishall og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Barbiedukke i ishall er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbiedukke i ishall at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbiedukke i ishall
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253420
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136705
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136024
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.