Spill Gratis

Barbiedukke en moderne jente

Spillet av Barbie

Barbiedukke en moderne jente

Barbiedukke en moderne jente Vurdering: 4/10

Barbiedukke en moderne jente spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette online spillet kan du se Barbie kle med de mest moderne og aktuelle klær. Hvis du ønsker å kle Barbie med stil bør du velge bukser eller skjørt, gensere og moderne styling som passer bra. Takk til deg, vil Barbie være den mest populære jenta i hennes gruppe av venner. Som du kan se, har hun en stor samling av klær, men også har mange tilleggsprogrammer og tilbehør for å legge til hennes stil. Og du, du liker å kle seg i mote som henne? Med dette spillet kan du lære mer om dagens ungdom mote for deg å bli en ekspert på emnet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 20451 ganger. Vurdering 996 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 1506 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 20451 ganger
Barbiedukke en moderne jente

Mattel Barbie dukken er tilbake i mote takket være denne dressing opp spillet. Den populære dukken av 60s nåværende vises med en ny stil og et nytt utvalg av klær, som er svært populær blant unge jenter i dag. Barbie er en moderne jente, og det viser med sine dristige og casual klær. Du må ha god dømmekraft og velge klær som passer deg å ha en god stil for noen plan som kan oppstå med hennes gruppe av venner.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbiedukke en moderne jente for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Barbiedukke en moderne jente. Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbiedukke en moderne jente og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Barbiedukke en moderne jente er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbiedukke en moderne jente at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbiedukke en moderne jente
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253402
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136691
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136004
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.