Spill Gratis

Barbiedukke turer i sommer

Spillet av Barbie

Barbiedukke turer i sommer

Barbiedukke turer i sommer Vurdering: 5/10

Barbiedukke turer i sommer spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Barbie har planer i disse dager av sommeren, og de ​​trenger å bli kledd riktig. Ønsker du å kle Barbie i sommer? Vel det er din sjanse. For dette kan du velge mellom mange klær. Som du ser, er friske og vakre farger, perfekt for sommerklær. Velg de klærne du liker og dra den til kroppen av Barbie å kle seg i antrekk av ditt valg. Du kan også velge flere tilbehør som solbriller eller ulike håndvesker som passer med dine sko og resten av klærne hans. Ha det gøy mens du vise din gode smak for mote.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 17678 ganger. Vurdering 1160 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1234 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 17678 ganger
Barbiedukke turer i sommer

Den Barbie dukken er kledd for sommeren med noen av klærne til sin store samling. Den sommerklær er kjent for å være svært lyse farger. Skjorter er kortermet eller stroppeløs, og shorts bidra bruke mindre varme. Barbie er kledd i sommer med forskjellige sett at du helt kan velge til din smak. Denne dukken vil fortsatt forbli som en dummy for deg å velge klær å ha på din neste avtale. Vis du vet mote og tilbehør og design Barbie sommer antrekk.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbiedukke turer i sommer for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Barbiedukke turer i sommer. Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbiedukke turer i sommer og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Barbiedukke turer i sommer er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbiedukke turer i sommer at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbiedukke turer i sommer
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253409
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136695
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136012
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.