Spill Gratis

Barbiedukke: vår

Spillet av Barbie

Barbiedukke: vår

Barbiedukke: vår Vurdering: 4/10

Barbiedukke: vår spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Det er vår, og i de første fine dager Barbie ønsker å kle opp med ferskere klær og mer levende farger. Så du trenger for å hjelpe deg å avgjøre om et antrekk for en tur i parken, henger ut med sine venner og ha det gøy. Har en rekke forskjellige klær å kle Barbie våren. Du kan også add-ons som du liker, for eksempel vesker, briller, hatter, og velge blant de ulike sko du ha i samlingen din. Barbie er perfekt for enhver plan om å være til stede på denne våren takket være din gode smak.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 14728 ganger. Vurdering 1428 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 660 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 14728 ganger
Barbiedukke: vår

Barbie-dukker er preget av en stor samling av klær og tilbehør i siste mote. I dette tilfellet klærne er typisk for våren, en sesong når været blir varmere til sommeren. Våren dagene blir lengre og fargene blir klarere takket være blomstene som kommer fram i parker og jorder. Spring Barbie klær tilpasser seg også til årstidene, og blir mer komfortabel og glad for det fine været.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbiedukke: vår for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Barbiedukke: vår. Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbiedukke: vår og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Barbiedukke: vår er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbiedukke: vår at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbiedukke: vår
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253556
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136888
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136206
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.