Spill Gratis

Barbiedukke, en voksen kvinne

Spillet av Barbie

Barbiedukke, en voksen kvinne

Barbiedukke, en voksen kvinne Vurdering: 5/10

Barbiedukke, en voksen kvinne spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet kle Barbie er at du kan finne en type mote som er gjeldende og har også hint av vintage mote. Hans klær har en blanding av friskhet, ungdommelig stil og eleganse som gjør det til en unik Barbie girl. Du må velge og kombinere hvert element av klær for å skape et helt unikt sett til din smak. Du kan også endre typen og fargen på håret til å ha samme stil som antrekket ditt. Tilbehør som vesker, sko og øredobber er veldig viktig når du velger et antrekk, så du bør også se de små detaljene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 20462 ganger. Vurdering 982 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1336 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 20462 ganger
Barbiedukke, en voksen kvinne

Kle opp spill som mål å kle en dukke med forskjellige stiler og klær. Med disse spillene barna kan matche klærne som de liker og utvikle sin kreativitet. Hovedpersonen i dette spillet er Barbie, som bør kle med en rekke plagg og mange ulike elementer. Du må dra plagget på kroppen å kle på utstillingsdukke, er det en veldig enkel og rask måte å lage din egen moteriktig antrekk.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbiedukke, en voksen kvinne for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Barbiedukke, en voksen kvinne. Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbiedukke, en voksen kvinne og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Barbiedukke, en voksen kvinne er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbiedukke, en voksen kvinne at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbiedukke, en voksen kvinne
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253556
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136888
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136206
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.