Spill Gratis

Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls

Spillet av Barbie

Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls

Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls Vurdering: 2/10

Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Liker du Barbie? Barbie puslespillet, er dette det første nivået, her bitene er sortert, så det vil være lettere å justere stykker. Bare sette hver del av bildet på plass, slik at bildet er ferdig. Det er et enkelt spill, vil barna liker det veldig mye. De vil være i stand til å spille folk i alle aldre. Barbie dukken er en av jentene favoritt leker og noen barn. Representerer et estetisk ideal og personlighet har gitt gjennom tegneserien og filmene han har spilt.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 125336 ganger. Vurdering 86 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 2.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Vurdering basert på 25686 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 125336 ganger
Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls

I dette spillet må du komponere et bilde som er delt inn i nye deler. Bare sette tilbake på plass hvert bilde. Det er en lett og enkel sammensetning. Bitene er plassert på en måte som er lett for barna, ved hjelp av musen, klikk og dra hver del til sin rette plass. Det hele er en scene fra en av filmene som er en fe dukke. Vi ser scenen fra filmen med vinger og flyr tilbake. Et sterkt anbefalt aktivitet for alle. Sikker på at du tilbringer en god tid å spille med dette spillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls. Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253407
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136695
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136010
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.