Spill Gratis

ferie Barbiedukke

Spillet av Barbie

ferie Barbiedukke

Ferie Barbiedukke Vurdering: 4/10

ferie Barbiedukke spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Når været er bra vi alle liker å kle seg i sommerklær muntre og sommerlige farger. Barbie føler det samme, og i dette spillet har du mulighet til å bestemme hvilke antrekk vil ta i dag. Du kan forberede seg på en natt ute i en ferie område å gå på stranden med venner eller å gå en tur med kvelden bris. Du har de beste klærne og en rekke tilbehør for å skape Barbie antrekk for sommeren. Hvis du også liker å nyte sommeren, ikke nøl med og gjør deg klar til å bruke som Barbie i disse kule måneder med sol og varme!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 16822 ganger. Vurdering 1224 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 858 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 16822 ganger
ferie Barbiedukke

Barbie er en veldig populær dukke som ble opprettet på 60-tallet. Siden i tillegg til sin serie av lekene har dukket opp andre produkter som filmer, tegneserien, og et utvalg av tilbehør som vesker, sko og til og med klær kjole. De har til og med kommet ut inspirerte Barbie-dukker, som dette spillet dukke kjole sommerklær samt legge til flere tilbehør for å være den siste mote videospill. Hvis du liker også å kle seg i stil med disse Barbie kle seg spill du vil føle deg som en ekte stylist.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter ferie Barbiedukke for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt ferie Barbiedukke. Og husk at dette er et gratis spill som heter ferie Barbiedukke og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill ferie Barbiedukke er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt ferie Barbiedukke at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

ferie Barbiedukke
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253409
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136695
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136012
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.