Spill Gratis

Ken, nytt bilde

Spillet av Barbie

Ken, nytt bilde

Ken, nytt bilde Vurdering: 6/10

Ken, nytt bilde spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ken trenger et nytt utseende for å beile Barbie hjelper deg å velge den beste frisyren, de beste klærne som passer din nye personlighet. Styling et spill der du må definere bildet av en protagonist. Ken trenger et nytt bilde for å gjøre Barbie forelsket i ham, for å hjelpe ham, må du velge den beste frisyren, de beste klærne, som passer best til sin nye personlighet. Kjæresten til den mest berømte dukken i verden trenger et nytt utseende, og du må opprette den nye styling. Velg klær for ham. Du kan endre frisyre, hårfarge og klær. Motespill for jenter. Som mote?

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 33058 ganger. Vurdering 537 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 2314 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 33058 ganger
Ken, nytt bilde

Ken, kjæresten til Barbie. Nå kan du lage et nytt image for denne karakteren. Du kan velge de klærne du slitasje. Hvis du er en fan av mote, vil du være i stand til å lage et komplett sett av kostymer for hovedpersonen. Du må kombinere farger, bukser, gensere, luer, etc. Fargene må kombineres for å gå til mote. Du kan velge salongen, med hår klipp og farge hårfarge. Gjør kjæresten din tilbake i kjærlighet med ham.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Ken, nytt bilde for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Ken, nytt bilde. Og husk at dette er et gratis spill som heter Ken, nytt bilde og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Ken, nytt bilde er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Ken, nytt bilde at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Ken, nytt bilde
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253420
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136705
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136024
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.