Spill Gratis

Fasjonable Barbie

Spillet av Barbie

Fasjonable Barbie

Fasjonable Barbie Vurdering: 5/10

Fasjonable Barbie spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Med musen må du kle opp Barbie med en urban uformell stil. Klassiske spillet klær. Har de ulike elementene i en garderobe som bukser, skjørt, sko, skjorter og mer klær. Med musen må du kle jenta hovedpersonen med en uformell, urban stil. Klær enkle flate farger. Sett med gammel stil kjole som minner om spill med utskjæringer som kledd til antikke dukker. Jenta protagonist venter du velge klær av farger som passer for i dag.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 15729 ganger. Vurdering 1282 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 958 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 15729 ganger
Fasjonable Barbie

Spill hvor du må kombinere ulike plagg. Du må lage et skjørt i farger kombineres med en skjorte. Velg klær for kvinner. Hva du trenger å gjøre er å velge din garderobe klær som passer. Plaggene har veldig grunnleggende flate farger. Du må finne de kombinasjonene av klær til jenta gå til mote. Mote kommer til å ta en fin klær med farger som passer godt med hverandre. Kle seg spill.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Fasjonable Barbie for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Fasjonable Barbie. Og husk at dette er et gratis spill som heter Fasjonable Barbie og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Fasjonable Barbie er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Fasjonable Barbie at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Fasjonable Barbie
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253402
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136691
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136004
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.