Spill Gratis

prinsesse Barbiedukke

Spillet av Barbie

prinsesse Barbiedukke

Prinsesse Barbiedukke Vurdering: 6/10

prinsesse Barbiedukke spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Barbie er en prinsesse, og må være perfekt for å danse med prinsen på denne måten spillet. For å spille må du ha god smak og stil. For å spille må du makeup, kam og kle opp fairy princess dukke. Du vil bruke musen til å klikke på elementet du ønsker å søke på hennes vakre ansikt og navigering av musen bevegelse. Du kan endre hva du vil, noen ganger du føler for å spille kontoer. Enkel nivå for barn og alle.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 21370 ganger. Vurdering 913 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 1220 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 21370 ganger
prinsesse Barbiedukke

Sett fortelling prinsesse du har til å tilpasse et barn karakter dukke inspirert suksess. En av de mest populære leker fra Mattel. En aktivitet for barn der de har til makeup, kam og kle problemet. Når du er ferdig kan du skrive ut resultatet for å se papiret som er. Du kan velge mellom smykker, hår kutt, hårfarger, mote, smykker og mer. Et vanedannende spill for jenter som elsker mote.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter prinsesse Barbiedukke for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt prinsesse Barbiedukke. Og husk at dette er et gratis spill som heter prinsesse Barbiedukke og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill prinsesse Barbiedukke er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt prinsesse Barbiedukke at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

prinsesse Barbiedukke
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253409
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136695
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136012
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.