Spill Gratis

Barbie Puslespill

Spillet av Barbie

Barbie Puslespill

Barbie Puslespill Vurdering: 6/10

Barbie Puslespill spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 136690 ganger. Vurdering 73 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 18188 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 136690 ganger
Barbie Puslespill

Oppgavene er bilder som bryter i stykker. En hel scene er delt inn i deler med forskjeller. Hver av disse delene må passe inn med andre enden for å hente hele bildet slik det var i origo. Det finnes versjoner som er spilt med en viss tid. Aktivitet mot klokken. Eventuelle fotografi kan tjene brutt. I dette tilfellet har vi en scene der tre forskjellige dukker posere for oss. Barbie er en mote dukke produsert av det amerikanske leketøyet-selskapet Mattel, Inc.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbie Puslespill for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Barbie Puslespill. Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbie Puslespill og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Barbie Puslespill er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbie Puslespill at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbie Puslespill
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253402
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136004
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.

Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls SPILLER ►

Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls

2
2 av 10 - 25686 stemmer
Spilte
125332
ganger

Liker du Barbie? Barbie puslespillet, er dette det første nivået, her bitene er sortert, så det vil være lettere å justere stykker. Bare sette hver del av bildet på plass, slik at bildet er ferdig. Det er et enkelt spill, vil barna liker det veldig mye. De vil være i stand til å spille folk i alle aldre. Barbie dukken er en av jentene favoritt leker og noen barn. Representerer et estetisk ideal og personlighet har gitt gjennom tegneserien og filmene han har spilt.