Spill Gratis

skøyter Barbiedukke

Spillet av Barbie

skøyter Barbiedukke

Skøyter Barbiedukke Vurdering: 5/10

skøyter Barbiedukke spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Den mest populære Mattel dukke star en vakker scene der hun er skøyter med Ken. Men dette øyeblikksbilde har blitt puslespill, og du må fullføre det riktig å vise det. I dette bildet er Barbie kledd som en prinsesse med en vakker kjole og en liten krone. Ken er å plukke midjen hennes og sammen er vi gjør en piruett på kunstløp. To andre prinsesser ser på scenen, noe som er en skøytebane i skyene, med en hyggelig glass slott i bakgrunnen og en bevinget hest flyr gjennom himmelen. Et puslespill full av magi og farger.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 61845 ganger. Vurdering 229 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 13316 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 61845 ganger
skøyter Barbiedukke

Barbie er en dukke fra 60-tallet som ble skapt av Ruth Handler for Mattel leketøy selskapet. Det er den mest vellykkede dukken noensinne, og i dag fortsetter å være markedsført for jenter over hele verden. Men samlere er interessert i denne leken modeller som kan koste en liten formue. Også Hvis du noensinne har spilt med en av disse Barbie-dukker kan nå bli underholdt på en morsom måte med dette puslespillet på en av sine animasjonsfilmer. Du må passe hver brikke på plass for å oppdage åstedet for dette puslespillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter skøyter Barbiedukke for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt skøyter Barbiedukke. Og husk at dette er et gratis spill som heter skøyter Barbiedukke og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill skøyter Barbiedukke er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt skøyter Barbiedukke at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

skøyter Barbiedukke
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253409
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136695
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136012
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.