Spill Gratis

Barbie Lege Kjæledyr

Spillet av Barbie

Barbie Lege Kjæledyr

Barbie Lege Kjæledyr Vurdering: 6/10

Barbie Lege Kjæledyr spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Barbie elsker bare å blande hennes lidenskap for stilige antrekk med sin kjærlighet til sin jobb som kjæledyr lege, når hun får klar for en full dag på klinikken! Hjelp henne bestemme hva pastellfarget antrekk å ha, hva legen uniform å plukke, hva søt chic sykepleier lue og stilig frisyre å flaunt på jobb i dag, mens hun gjør sitt beste for å kurere alle hennes fluffy pasienter!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 22220 ganger. Vurdering 887 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 502 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 22220 ganger
Barbie Lege Kjæledyr

Barbie er en mote dukke lansert mars 1959 opprettet av amerikansk forretningskvinne Ruth Handler. Barbie har vært en viktig del av leken mote dukke markedet i femti år, og har vært gjenstand for mange kontroverser og søksmål, som ofte involverer parodi på dukken og hennes livsstil.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Barbie Lege Kjæledyr for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt Barbie Lege Kjæledyr. Og husk at dette er et gratis spill som heter Barbie Lege Kjæledyr og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill Barbie Lege Kjæledyr er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Barbie Lege Kjæledyr at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Barbie Lege Kjæledyr
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253556
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136888
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset SPILLER ►

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

4
4 av 10 - 19126 stemmer
Spilte
136206
ganger

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.