Spill Gratis

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

Spillet av Barbie

En rengjøring dag i Barbiedukke huset

En rengjøring dag i Barbiedukke huset Vurdering: 4/10

En rengjøring dag i Barbiedukke huset spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Barbiedukke hadde fest i går kveld hjemme og folk forlot rommet rotete og Barbiedukke har å rydde nå. Hjelpe vår venn til å samle. For å gjøre dette, clivk du objet du vil flytte med musa og du flytter den med musen bevegelse.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 136010 ganger. Vurdering 74 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 19126 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 136010 ganger
En rengjøring dag i Barbiedukke huset

Barbiedukke, Mattel leker, husmødre,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter En rengjøring dag i Barbiedukke huset for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barbie flash spill kalt En rengjøring dag i Barbiedukke huset. Og husk at dette er et gratis spill som heter En rengjøring dag i Barbiedukke huset og det er relatert til Barbie. Vårt nye spill En rengjøring dag i Barbiedukke huset er en av de beste spillene i Barbie du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt En rengjøring dag i Barbiedukke huset at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

En rengjøring dag i Barbiedukke huset
BAKSIDE

Barbie mest spilte spillene

Makeup med Barbie SPILLER ►

Makeup med Barbie

4
4 av 10 - 36324 stemmer
Spilte
253407
ganger

Barbie trenger et bilde til å forføre kameraet! For å begynne å spille med det, gå videre og lære og øve med den. Velg din favoritt farge for ansikt, hår, øyne, lepper og alt tilbehør for å gjøre Barbie vakrere. Har et komplett sett med sminke for å gå se at farge og hudtone som passer deg best. Så går vi til salongen, med hårklipp og farge. Deretter kan du velge farge på øynene for å gjøre det bedre. Vi avsluttet med leppene og deretter noen detaljer av smykker til slutt.

Barbie Puslespill SPILLER ►

Barbie Puslespill

6
6 av 10 - 18188 stemmer
Spilte
136695
ganger

Rekonstruere et bilde av flere Barbie-dukker. Barbie puslespill spillet, må du tre vanskelighetsgrader å velge mellom. På det første nivået bitene er sortert og med god sans innlegget. På nivåer to og tre, må du rotere brikkene for å passe ordentlig med hverandre. Målet er at bildet er ferdig. Flytt de delene av bildene som skal plasseres på riktig sted. Tre Barbie dukker venter på deg til slutt for å se hele scenen.

Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls SPILLER ►

Barbie Puslespill Fairytopia Jewel Dolls

2
2 av 10 - 25686 stemmer
Spilte
125336
ganger

Liker du Barbie? Barbie puslespillet, er dette det første nivået, her bitene er sortert, så det vil være lettere å justere stykker. Bare sette hver del av bildet på plass, slik at bildet er ferdig. Det er et enkelt spill, vil barna liker det veldig mye. De vil være i stand til å spille folk i alle aldre. Barbie dukken er en av jentene favoritt leker og noen barn. Representerer et estetisk ideal og personlighet har gitt gjennom tegneserien og filmene han har spilt.