Spill Gratis

Drepe Fluer

Spillet av barndom og barn

Drepe fluer

Drepe Fluer Vurdering: 6/10

Drepe fluer spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Prøv å få så mange fluer du kan, men vær forsiktig: Jo flere fluer du ta raskere de kommer! Spillet slutter når du savner fem fluene. Instruksjoner: Bruk musen til å fange så mange fluer du kan!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 40782 ganger. Vurdering 402 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 3196 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 40782 ganger
Drepe Fluer

drepe fluer, fluer, fangst,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Drepe Fluer for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barndom og Barn flash spill kalt Drepe Fluer. Og husk at dette er et gratis spill som heter Drepe Fluer og det er relatert til Barndom og Barn. Vårt nye spill Drepe Fluer er en av de beste spillene i Barndom og Barn du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Drepe Fluer at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Drepe Fluer
BAKSIDE

Barndom og barn mest spilte spillene

Lage ord med bokstaver SPILLER ►

Lage ord med bokstaver

5
5 av 10 - 16146 stemmer
Spilte
117282
ganger

Sett sammen bokstaver for å lage ord. Du må ha engelsk ordforråd til å spille dette språkspillet. Her er en rekke bokstaver i firkanter, som brikker i et spill. Du må sette de chips i orden slik at de danner et ord som eksisterer. Har en rekke muligheter som vises i øvre venstre. Der kan du se at du løst, og du har igjen. Sett alle bokstavene for å danne ordet og gi sjekk for å se om du har gjort det rette kombinasjonen.

Shin Chan Maker 2 SPILLER ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 stemmer
Spilte
108728
ganger

Dette er et spill for Shin Chan fans. Hvis du likte den første delen teste dette med flere alternativer for tilpasning. Bruk musen til å gjøre Shin-Chan karakter.

Mote for Mus SPILLER ►

Mote for mus

4
4 av 10 - 5294 stemmer
Spilte
81895
ganger

I dette spillet kan du kle disse søte mus av Walt Disney, Mikke og Minnie, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy med dette passer spillet klærne for å se om du kan være moteriktig! Du må fullføre sin garderobe. En dress for alle, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig detaljer om makeup. I tillegg kan du også tilpasse natur med blomster, ballonger eller sommerfugler. Klassiske klær for favoritt tegn til barna gjennom tidene. Et veldig enkelt spill for barn utarbeidet hus ...