Spill Gratis

Male løver med farger

Spillet av barndom og barn

Male løver med farger

Male løver med farger Vurdering: 3/10

Male løver med farger spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Sett av fargerike maling et vilt dyr. I dette lærerikt spill kan du male med farge løven, kongen av jungelen. Velg farger med pensel og klikk på løven du ønsker at tonen farging, hele området som skal males den fargen. Instruksjoner: Bruk musen til å fargelegge bildet med børsten. Bare klikk på fargen og deretter på løven. Du kan male alle de fargene du ønsker. Kan du male realistisk, som de virkelig er, og deretter på en kreativ måte, med alle de fargene du ønsker.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 37493 ganger. Vurdering 487 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 2810 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 37493 ganger
Male løver med farger

Løven er kongen av jungelen, dyr som er på toppen av pyramiden av næringskjeden. I denne coloring spillet har du en løve for å male alle farger, for deg å uttrykke din kreativitet. Du kan bruke fantasien og prøve å være realistiske, og at sluttresultatet skal se ut som the real thing. Ha en flott palett av toner å bruke. Med børsten får male paletten og klikk på et område av dyret til full farge. Lions er en favoritt dyr av barn, for filmer og dokumentarer. Sikker på at du nyte barna med dette spillet som vil tillate dem å utvikle sin kapasitet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Male løver med farger for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barndom og Barn flash spill kalt Male løver med farger. Og husk at dette er et gratis spill som heter Male løver med farger og det er relatert til Barndom og Barn. Vårt nye spill Male løver med farger er en av de beste spillene i Barndom og Barn du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Male løver med farger at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Male løver med farger
BAKSIDE

Barndom og barn mest spilte spillene

Lage ord med bokstaver SPILLER ►

Lage ord med bokstaver

5
5 av 10 - 16146 stemmer
Spilte
117436
ganger

Sett sammen bokstaver for å lage ord. Du må ha engelsk ordforråd til å spille dette språkspillet. Her er en rekke bokstaver i firkanter, som brikker i et spill. Du må sette de chips i orden slik at de danner et ord som eksisterer. Har en rekke muligheter som vises i øvre venstre. Der kan du se at du løst, og du har igjen. Sett alle bokstavene for å danne ordet og gi sjekk for å se om du har gjort det rette kombinasjonen.

Shin Chan Maker 2 SPILLER ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 stemmer
Spilte
108900
ganger

Dette er et spill for Shin Chan fans. Hvis du likte den første delen teste dette med flere alternativer for tilpasning. Bruk musen til å gjøre Shin-Chan karakter.

Mote for Mus SPILLER ►

Mote for mus

4
4 av 10 - 5294 stemmer
Spilte
82075
ganger

I dette spillet kan du kle disse søte mus av Walt Disney, Mikke og Minnie, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy med dette passer spillet klærne for å se om du kan være moteriktig! Du må fullføre sin garderobe. En dress for alle, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig detaljer om makeup. I tillegg kan du også tilpasse natur med blomster, ballonger eller sommerfugler. Klassiske klær for favoritt tegn til barna gjennom tidene. Et veldig enkelt spill for barn utarbeidet hus ...