Spill Gratis

Lage ord med bokstaver

Spillet av barndom og barn

Lage ord med bokstaver

Lage ord med bokstaver Vurdering: 5/10

Lage ord med bokstaver spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Sett sammen bokstaver for å lage ord. Du må ha engelsk ordforråd til å spille dette språkspillet. Her er en rekke bokstaver i firkanter, som brikker i et spill. Du må sette de chips i orden slik at de danner et ord som eksisterer. Har en rekke muligheter som vises i øvre venstre. Der kan du se at du løst, og du har igjen. Sett alle bokstavene for å danne ordet og gi sjekk for å se om du har gjort det rette kombinasjonen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 117262 ganger. Vurdering 92 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 16146 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 117262 ganger
Lage ord med bokstaver

Spillet å praktisere engelsk. Denne aktiviteten vil bli brukt til å øve på nivå med dette språket. Du må bruke bokstavene som vi tilbyr å lage alle mulige engelske ord. Sett alt i orden, og trykk på knappen for å sjekke kombinasjonen. Se om du har rett, og du vil være i stand til å begynne å lage en annen mulig ord. En pedagogisk spillet veldig interessant. Det er også veldig morsomt og vanedannende. Når du har begynt å spille med ordlisten vil du ikke være i stand til å slutte å plassere bokstaver etter hverandre for å skape kombinasjoner.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Lage ord med bokstaver for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barndom og Barn flash spill kalt Lage ord med bokstaver. Og husk at dette er et gratis spill som heter Lage ord med bokstaver og det er relatert til Barndom og Barn. Vårt nye spill Lage ord med bokstaver er en av de beste spillene i Barndom og Barn du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Lage ord med bokstaver at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Lage ord med bokstaver
BAKSIDE

Barndom og barn mest spilte spillene

Shin Chan Maker 2 SPILLER ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 stemmer
Spilte
108709
ganger

Dette er et spill for Shin Chan fans. Hvis du likte den første delen teste dette med flere alternativer for tilpasning. Bruk musen til å gjøre Shin-Chan karakter.

Mote for Mus SPILLER ►

Mote for mus

4
4 av 10 - 5294 stemmer
Spilte
81881
ganger

I dette spillet kan du kle disse søte mus av Walt Disney, Mikke og Minnie, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy med dette passer spillet klærne for å se om du kan være moteriktig! Du må fullføre sin garderobe. En dress for alle, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig detaljer om makeup. I tillegg kan du også tilpasse natur med blomster, ballonger eller sommerfugler. Klassiske klær for favoritt tegn til barna gjennom tidene. Et veldig enkelt spill for barn utarbeidet hus ...