Spill Gratis

Bergart, Papir Eller Tannsett

Spillet av barndom og barn

Bergart, papir eller tannsett

Bergart, Papir Eller Tannsett Vurdering: 7/10

Bergart, papir eller tannsett spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spillet er en versjon til datamaskinen av "Bergart, Papir Eller Tannsett" Til det, må du klikke med musen ett av hender som vises i midten av skjermen. Du vinner spillet når du vinner tre runder, og mister du spillet så computeren vinner tre runder.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 14864 ganger. Vurdering 1272 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 500 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 14864 ganger
Bergart, Papir Eller Tannsett

spill av orientalsk kultur, spill som vi spiller med hendene, gambling

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bergart, Papir Eller Tannsett for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barndom og Barn flash spill kalt Bergart, Papir Eller Tannsett. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bergart, Papir Eller Tannsett og det er relatert til Barndom og Barn. Vårt nye spill Bergart, Papir Eller Tannsett er en av de beste spillene i Barndom og Barn du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bergart, Papir Eller Tannsett at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bergart, Papir Eller Tannsett
BAKSIDE

Barndom og barn mest spilte spillene

Lage ord med bokstaver SPILLER ►

Lage ord med bokstaver

5
5 av 10 - 16146 stemmer
Spilte
117282
ganger

Sett sammen bokstaver for å lage ord. Du må ha engelsk ordforråd til å spille dette språkspillet. Her er en rekke bokstaver i firkanter, som brikker i et spill. Du må sette de chips i orden slik at de danner et ord som eksisterer. Har en rekke muligheter som vises i øvre venstre. Der kan du se at du løst, og du har igjen. Sett alle bokstavene for å danne ordet og gi sjekk for å se om du har gjort det rette kombinasjonen.

Shin Chan Maker 2 SPILLER ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 stemmer
Spilte
108727
ganger

Dette er et spill for Shin Chan fans. Hvis du likte den første delen teste dette med flere alternativer for tilpasning. Bruk musen til å gjøre Shin-Chan karakter.

Mote for Mus SPILLER ►

Mote for mus

4
4 av 10 - 5294 stemmer
Spilte
81895
ganger

I dette spillet kan du kle disse søte mus av Walt Disney, Mikke og Minnie, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy med dette passer spillet klærne for å se om du kan være moteriktig! Du må fullføre sin garderobe. En dress for alle, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig detaljer om makeup. I tillegg kan du også tilpasse natur med blomster, ballonger eller sommerfugler. Klassiske klær for favoritt tegn til barna gjennom tidene. Et veldig enkelt spill for barn utarbeidet hus ...