Spill Gratis

Tegneserie Helter

Spillet av barndom og barn

Tegneserie helter

Tegneserie Helter Vurdering: 4/10

Tegneserie helter spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Matchende kortspill med de samme tegnene. Klikk på en bokstav og en annen med samme karakter for å fjerne dem. Kortene må ha samme karakter og blir ved siden av hverandre. Jo flere bokstavpar før take off seier, er spillet for å gjøre det gå unna så mange kort som mulig.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 23293 ganger. Vurdering 821 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 2392 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 23293 ganger
Tegneserie Helter

Spillet linjer gjør et slag, som har de samme tegnene i animerte filmer. Donald Duck, Spongebob, Tom og Jerry, Lightning McQueen, Kung Fu Panda, Curious George, Nemo, Batman, Shrek og andre animerte figurer i form av brev. Klikk to samme fliser av en tegneserie tegnet til å fjerne dem, men de kobler linje kan bare ha 2 hjørner eller mindre. Du må fjerne alle fliser i et begrenset tidsrom. Det er så enkelt! Instruksjoner: lek med musen!

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Tegneserie Helter for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Barndom og Barn flash spill kalt Tegneserie Helter. Og husk at dette er et gratis spill som heter Tegneserie Helter og det er relatert til Barndom og Barn. Vårt nye spill Tegneserie Helter er en av de beste spillene i Barndom og Barn du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Tegneserie Helter at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Tegneserie Helter
BAKSIDE

Barndom og barn mest spilte spillene

Lage ord med bokstaver SPILLER ►

Lage ord med bokstaver

5
5 av 10 - 16146 stemmer
Spilte
117282
ganger

Sett sammen bokstaver for å lage ord. Du må ha engelsk ordforråd til å spille dette språkspillet. Her er en rekke bokstaver i firkanter, som brikker i et spill. Du må sette de chips i orden slik at de danner et ord som eksisterer. Har en rekke muligheter som vises i øvre venstre. Der kan du se at du løst, og du har igjen. Sett alle bokstavene for å danne ordet og gi sjekk for å se om du har gjort det rette kombinasjonen.

Shin Chan Maker 2 SPILLER ►

Shin chan maker 2

5
5 av 10 - 15000 stemmer
Spilte
108727
ganger

Dette er et spill for Shin Chan fans. Hvis du likte den første delen teste dette med flere alternativer for tilpasning. Bruk musen til å gjøre Shin-Chan karakter.

Mote for Mus SPILLER ►

Mote for mus

4
4 av 10 - 5294 stemmer
Spilte
81895
ganger

I dette spillet kan du kle disse søte mus av Walt Disney, Mikke og Minnie, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy med dette passer spillet klærne for å se om du kan være moteriktig! Du må fullføre sin garderobe. En dress for alle, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig detaljer om makeup. I tillegg kan du også tilpasse natur med blomster, ballonger eller sommerfugler. Klassiske klær for favoritt tegn til barna gjennom tidene. Et veldig enkelt spill for barn utarbeidet hus ...